POSJET DOŽUPANA I GRADONAČELNIKA11.2.2010.

U utorak 09. veljače prostore naše Udruge posjetili su dožupan Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal, pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, znanost i šport Mladen Anotlić, te gradonačelnik Đurđevca Slavko Gračan, koji je česti gost naše Udruge. Ugledne goste dočekala je predsjednica Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Kristinka Štefan, te ih veselo pozdravili članovi poludnevnog boravka. Nakon razgledavanja prostora i dvorišta koji Udruga koristi od 2006. godine, a koji je prije početka korištenja kompletno renoviran, te prostora koji Udruga upravo uređuje, predsjednica Udruge ih je ukratko upoznala s poviješću Udruge, projektima koji se kontinuirano provode u Udruzi, načinima financiranja, te planovima za buduće razdoblje. Posebno je istaknuto zadovoljstvo što već niz godina financiranju, koji je najvećim dijelom odobreno putem projekata od strane Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi i Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, pridonose i jedinice lokalne samouprave – Županija koprivničko-križevačka, grad Đurđevac, te općine iz kojih imamo članove, a koje gravitiraju Gradu.

Uređeno: 11.2.2010.

• foto