ODRŽANA USKRSNA RADIONICA11.3.2013.

U petak 08.03.2012.g. u prostorima naše Udruge održana je već tradicionalna uskrsna radionica za gotovo 50-tak članova. Naime, radionici su, osim djece - nominalnih članova Udruge, nazočili i njihovi roditelji, staratelji i drugi prijatelji Udruge, te voditeljice projektnih aktivnosti koje su svakodnevno uključene u rad s korisnicima. Voditelj radionice i ove godine je bio Zoran Vidaković, učitelj likovne kulture, koji već tradicionalno unazad sedam godina pronalazi ideje za uskrsne pisanice čija je izrada primjerena mogućnostima naših članova. Ove godine smo bojali pisanice akrilnim bojama i izrađivali gnjezda od šibe. Nakon radnog djela radionice djeca su nastavila druženje uz pjesmu i ples a roditelji i voditelji u razgovorima. Prekrasne pisanice koje su rezultat ove radionice, te mnogobrojne uratke koje su naša djeca s voditeljicama izrađivala u prethodnom razdoblju (zečice, ukrasne svijeće, slike od gipsa, radove nastale salvetnom tehnikom, raznovrsne pisanice) po simboličnim cijenama ćemo ponuditi našim sugrađanima četvrtkom na Gradskoj tržnici. Stoga Vas pozivamo da posjetite naš štand i kupnjom uradaka pomognete rad naše Udruge.

Uređeno: 11.3.2013.

• foto