GRADSKO VIJEĆE DONIJELO ODLUKU O DODJELI JAVNOG PRIZNANJA ZLATNA PLAKETA „SVETI JURAJ“ NAŠOJ UDRUZI24.2.2015.

Na temelju čanka 17. Odluke o javnim priznanjima Grada Đurđevca ("Službene novine Grada Đurđevca", broj 4/98., 2/02., 1/03. i 1/10.), članka 8. stavka 1. i članka 29. Statuta Grada Đurđevca ("Službene novine Grada Đurđevca", broj 3/09., 1/13. i 5/14. - pročišćeni tekst), Gradsko vijeće Grada Đurđevca na 9. sjednici održanoj 20. veljače 2015., donijelo je O D L U K U o dodjeli javnih priznanja Grada Đurđevca. U povodu Dana Grada Đurđevca, 23. travnja 2015. godine, dodjeljuju se javna priznanja Grada Đurđevca. Javna priznanja dodjeljuju se na sljedeći način: 1. Javno priznanje Zlatna plaketa "Sveti Juraj" dodjeljuje se: Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac. Navedeno priznanje naša Udruga dobiva na prijedlog grupe građana grada Đurđevca (u potpisu: Franjo Mihočka, Ivan Hodić i Katarina Kovač), a uručit će se na svečanoj sjednici povodom Dana Grada Đurđevca. Zahvaljujemo predlagateljima i članovima Gradskog vijeća!

Uređeno: 24.2.2015.

• foto