DANI OTVORENIH VRATA UDRUGE25.5.2015.

Sve Vas, dragi prijatelji, koji nas podržavate i pomažete nam i sve Vas, dragi sugrađani, koji nikad niste bili u našoj Udruzi pozivamo na DANE OTVORENIH VRATA UDRUGE PROGRAM AKTIVNOSTI Četvrtak 28.05.2015.G. 8,00-15,00 sati – razgledavanje prostora, izložba radova, sudjelovanje u aktivnostima kreativnih radionica i radionica domaćinstva zajedno s našim korisnicima (mjesto održavanja: prostor Udruge, Trg sv. Jurja 12, Đurđevac) 9,00-12,00 sati - promo štand Udruge – podjela letaka, prodaja uradaka članova Udruge (mjesto održavanja: prostor ispred ulaza u Gradsku tržnicu Đurđevac) 18,00-20,00 SATI - RADIONICA KERAMIKE (mjesto održavanja: prostor Udruge, Trg sv. Jurja 12, Đurđevac) Petak 29.05.2015.G. 8,00-15,00 sati – razgledavanje prostora, izložba radova, sudjelovanje u aktivnostima kreativnih radionica i radionica domaćinstva zajedno s našim korisnicima (mjesto održavanja: prostor Udruge, Trg sv. Jurja 12, Đurđevac) 9,00-12,00 sati - promo štand Udruge – podjela letaka, prodaja uradaka članova Udruge (mjesto održavanja: glavni Gradski trg,, ispred turističke kućice)) VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU!

Uređeno: 25.5.2015.

• foto