SPORTSKI SUSRETI UDRUGA OSOBA S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA17.5.2022.

U subotu 14. svibnja sudjelovali smo na 11. Sportskim susretima udruga osoba s intelektualnim teškoćama u Krapini u organizaciji Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama. Korisnici Udruge Mali princ Mirko, Željka i Marija zajedno s učiteljicom Martinom i vozačem Vladom entuzijastično i natjecateljskog duha pristupili su igrama. Okušali su se u štafetnoj igri ´´Nošenje loptice u žlici´´, u nabacivanju obruča na čunj ´´Karike na marike´´, u potezanju konopa i bacanju loptice u koš te u štafeti s kvačicama. Bila je ovo divna prilika za ponovno druženje s prijateljima iz ostalih udruga, za stjecanje novih iskustava i njegovanje sportskoga duha. Čestitamo svim pobjednicima i veliko hvala organizatorima! Susret je proveden u sklopu trogodišnjeg programa (2020.-2023. ) Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku pod nazivom "Kvalitetna edukacija udruga - put u nove izazove III".

Uređeno: 17.5.2022.

• foto