ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROGRAMA ZAJEDNO KREATIVNI I IZLOŽBA RADOVA OD GLINE4.12.2023.

Udruga je Mali princ danas upriličila završnu konferenciju programa Zajedno kreativni i izložbu radova od gline. U pitanju je uspješno proveden program financiran od strane Zaklade Hrvatska za djecu, a u razdoblju od 1. 10. 2022. godine zaključno s današnjim datumom. Tom je prilikom i svečano obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom. Mali, ali veliki suradnici pri provedbi projekta bila su djeca vrtićkoga i školskoga uzrasta, točnije sadašnji 2. D razred OŠ Đurđevac i njihov učitelj Davor Šokec te odgojna skupina Kockice DV Maslačak Đurđevac. Tako su udruženjem osoba s invaliditetom i osoba bez invaliditeta nastali ukrasno-uporabni predmeti, a radionice su provodile i organizirale Monika Bačić, Ana Ređep, Irena Kožar i Sanja Flajs Vidaković. Završnu konferenciju i izložbu radova od gline posjetili su naši suradnici i veliki prijatelji - gradonačelnik grada Đurđevca gospodin Hrvoje Janči, pročelnica upravnog odjela za razvojne projekte Grada Đurđevca Silvija Lukačin, ravnatelj OŠ Đurđevac Danijel Domišljanović, ravnateljica Muzeja grada Đurđevca Edita Janković Hapavel te ravnateljica Crvenog Križa Sofija Paša. Izložba je ovih ukrasno-uporabnih predmeta od gline bila prava uvertira u blagdansku čaroliju ovoga mjeseca.

Uređeno: 4.12.2023.

• foto