STRUČNO PUTOVANJE

U utorak 21.srpnja sudionice i voditeljica projekta „ZA BOLJE SUTRA“ posjetile OPG Ivkice Cvjetković iz Velikih Sredica u Bjelovaru. Na OPG-u nas je udomaćila ljubazna vlasnica ovog domaćeg branda Lillya koja se bavi ekološkim uzgojem lavande. Polje je veličine od pola hektra na kojem nastaju domaći ekološki kozmetički ... detaljnije

POTPISAN UGOVOR ZA NOVI TROGODIŠNJI PROGRAM

Predsjednica Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“ Kristinka Štefan jučer je potpisala Ugovor o financiranju trogodišnjeg programa „Poludnevni boravak i klupske aktivnosti" koji je bio prijavljen na natječaj Razvoj i širenje mreže socijalni... detaljnije

KREATIVNE LIKOVNE RADIONICE

Ovaj tjedan u okviru projekta „ZA BOLJE SUTRA“ provedene su tri kreativne radionice. Sudionice projekta na prvoj radionici upoznale su se sa glinom i njezinim oblikovanjem, a tema radionice bila je „Riba ribi grize rep“. Motivacija sudionicama bile su egzotične ribice. Na drugoj radionici tema je bila „Moja mandala&... detaljnije

KREATIVNE RADIONICE

U okviru projekta „ZA BOLJE SUTRA“ započele su radionice razvoja kreativnosti. Kreativne radionice pozitivno utječu na psihu te će uz razvoj novih vještina djelovati na stres i poboljšanje motoričkih sposobnosti. Planirana je provedba 32 radionice koje uključuju oblikovanje gline i izradu keramičkih predmeta, izradu upo... detaljnije

SAMOSVIJEST I SAMOPOŠTOVANJE

Šesta dvodnevna komunikacijska radionica u sklopu projekta „Za bolje sutra“ održana je 6. i 7. srpnja. Cilj komunikacijskih radionica je poboljšanje socijalnih vještina i kompetencija za zapošljavanje, a tema šeste radionice bila je „Samosvijest i samopoštovanje“. Radionice provod... detaljnije