DRUŽILI SMO SE SA ČLANICAMA UDRUGE Narcise

Danas,22. listopada, su nas posjetile članice Udruge žena s bolestima dojke "Narcise" Đurđevac. Kao prvi domaćini pokazali smo im naš prostor i lijepo ih ugostili. Druženje smo nastavili kreativnom radionicom gdje smo od gline izrađivali predloške ružičaste vrpce koje su znak i simbol sudjelovanja, solidarnosti i potpore bolesnim ž... detaljnije

POSJETILI SMO DOM Mladen Markač

20.10.2014. posjetili smo Dom "Mladen Markač" i razgledali umjetnička djela nastala na Likovnoj radionici "Peski - Art 2013. Đurđevac"i "Peski - Art 2014. Đurđevac. Na dolasku nas je kratko pozdravio i objasnio čime se Udruga "Peski-Art Đurđevac" bavi predsjednik Udruge Franjo Mihočka,te smo nakon toga sa zanimanjem razgledali izložene radove i ... detaljnije

DONACIJA TVRTKE LIDL HRVATSKA NAŠOJ UDRUZI

U četvrtak 16. listopada primili smo donaciju Lidl-a, prehrambenih proizvoda u vrijednosti 5.000,00 kn, koju nam je uručio predstavnik tvrtke Lidl Hrvatska gospodin Ivan Stepić u okviru donacijskog programa „Više za zajednicu“. Da se donacija dodijeli upravo nama, zaslužne su Cecilija Tomić i Spomenka Vukšan, djelatnice... detaljnije

MJESEC HRVATSKE KNJIGE U GRADSKOJ KNJIŽNICI ĐURĐEVAC

U srijedu 15. listopada, u Gradskoj knjižnici Đurđevac počeo je Mjesec hrvatske knjige 2014. godine, u sklopu kojeg su nas ugostili i pripremili kreativnu radionicu na temu ljubav. Djelatnice knjižnice i volonterke Udruge "Ruka u ruci" su sa našim korisnicima izrađivale vesele cvijetove od papira i bojale srca od gipsa. Za kraj su nas poč... detaljnije

ODRŽANA EDUKACIJA Prezentacijski, komunikacijski i kolaboracijski alati

U sklopu Programa JAKO, 14. listopada 2014. u COOR Podravsko sunce u Koprivnici, održana je poludnevna radionica "Prezentacijski, komunikacijski i kolaboracijski alati" na kojoj je sudjelovala naša zaposlenica Lara Frančina. Voditelj radionice, Darko Ciglar, je sve sudionike upoznao sa najraširenijim besplatnim kolaboracijskim alat... detaljnije

SUDJELOVANJE NA „MEDVENOM DANU“

U subotu 11. listopada održana je manifestacija „Medveni den“ na kojoj smo sudjelovali izlažući radove na izložbeno-prodajnom štandu na Trgu sv. Jurja. Ova manifestacija je održana po 11. puta, a organizatori su Grad Đurđevac, Pčelarska udruga „Bagrem“ Đurđevac i Turistička zajednica. Među mnogobrojnim izlagačima, ... detaljnije