Kralja Tomislava 5, 48350 Đurđevac, pp 138
kont1
Tel: 048 811 384; Mob: 098 487 389
kont3
kont4
sjena

Vijesti

banner banner

Najave događanja


pregled događanja
banner banner banner banner

Novosti


UDRUZI MALI PRINC URUČENA DONACIJA PODRAVSKE BANKE DD U IZNOSU OD 5.000,00 KN

U prostorijama Županijske uprave, u ponedjeljak 18. prosinca održano je svečano uručivanje donacija Podravske banke u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom, čemu su prisustvovali župan Darko Koren, zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić te Daniel Unger i Sanda Fuček Šanjić u ime Podravske banke. Ukupna vrijednost donacija j... detaljnije

sjena

PREDSJEDNICA UDRUGE MALI PRINC U ODBORU ZA DOČEK PREDSJEDNICE RH

U četvrtak 14. prosinca prilikom posjeta predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar –Kitarović Đurđevcu u odboru dobrodošlice u utvrdi Stari grad bila je i predsjednica Udruge Mali princ Kristinka Štefan.
Naime, nakon druženja s djecom i posjeta devama, Predsjednica se uputila do utvrde Stari grad gdje su joj dobrodo... detaljnije

sjena

BOŽIĆNA PRODAJA U GIMNAZIJI

U petak, 8.12. su već tradicionalno naše radove uoči Božića prodavali učenici Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac. Na taj naćin učenici gimnazije ustraju u tome da svijet osoba s invaliditetom približe svojim prijateljima i poznanicima.

... detaljnije

sjenasjena

PRISUSTVOVANJE PREDSTAVI KLAUN ČUPKO

U srijedu, 7.12., smo zahvaljujemo Dječjem vrtiću "Maslačak" prisustvovali predstavi "Mama, tata i ja". Klaun Čupko priredio je ovu interesantnu predstavu, a na kraju je uslijedilo posebno iznenađenje za svu djecu. Posjetio nas je Sveti Nikola!

... detaljnije

sjena

PRISUSTVOVANJE PREDSTAVI KLAUN ČUPKO

U srijedu, 7.12. smo zahvaljujući Dječjem vrtiću "Maslačak" prisustvovali predstavi "Mama, tata i ja". Klaun Čupko priredio je ovu interesantnu predstavu, a na kraju je uslijedilo posebno iznenađenje za svu djecu. Posjetio nas je Sveti Nikola!

... detaljnije

sjena

sjena
< natrag
banner banner
banner banner