ODRŽANA USKRSNA RADIONICA

U petak 08.03.2012.g. u prostorima naše Udruge održana je već tradicionalna uskrsna radionica za gotovo 50-tak članova. Naime, radionici su, osim djece - nominalnih članova Udruge, nazočili i njihovi roditelji, staratelji i drugi prijatelji Udruge, te voditeljice projektnih aktivnosti koje su svakodnevno uključene u rad s korisnicima. Vod... detaljnije

SUDJELOVANJE ZA INFORMATIVNOJ RADIONICI U VARAŽDINU

U utorak 19. veljače u prostorijama Palače Varaždinske županije u Varaždinu održane su informativne radionice vezane za natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava (grand shema) „Jačanje regionalnih i lokalnih struktura za podršku razvoju civilnoga društva“ na kojima je sudjelovala i predsjednica naše Udruge Kristinka Štefan. Radionice je organizir... detaljnije

PROSLAVA VALENTINOVA U PROSTORIMA UDRUGE

U prostorima Udruge u četvrtak 14. veljače od 17,00 do 19,00 sati upriličena je proslava Valentinova. Voditeljice Sanja Flajs Vidaković i Ksenija Grgičin organizirale su za naše članove proslavu prepunu plesa i zabave. Iznenadile su ih i s malim pokolonima ( čokoladice, baloni, slike, ogrlice i čestitke). Organiziran je ples srca i disco ... detaljnije

ODRŽAN SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA ŽUPANIJE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE

Na poziv zamjenika župana Ivana Pal, prof., dana 14. veljače u zgradi Koprivničko-križevačke županije u Koprivnici održan je sastanak predstavnika Udruga iz područja zdravstva i osoba s invaliditetom na kojem je nazočilo 16 predstavnika Udruga. Sastanku je prisustvovala i predsjednica naše Udruge Kristinka Štefan. Tema sastanka bilo je razmatranj... detaljnije

ODRŽANA PREZENTACIJA PROGRAMA JAKO

Na poziv predstavnika Programa JAKO dana 13. veljače 2013. godine u 17,00 sati, u Hotelu Picok održano je predstavljanje Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u SZ Hrvatskoj (Program JAKO) kojeg financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, a kojem je prisustvovala zaposlenica naše Udruge Marina Gregurek.... detaljnije