POSJET PREDSTAVNIKA OPĆINA PITOMAČA

U četvrtak 12.12.2013. posjetili su nas predstavnici općine Pitomača i razveseli nas prigodnim darovima povodom predstojećih blagdana. Mi smo ih počastili kavom i čajem te smo priredili prigodno druženje kroz koje smo ih upoznali sa svakodnevnim aktivnostima koje provodimo. Uz ugodan razgovor i ugodno društvo vrijeme druženje je prebrzo z... detaljnije

IZRADA BOŽIĆNIH ČESTITKI

Iako su klasične čestitke zamijenile sms poruke, naši korisnici se vesele njihovoj izradi, stoga smo i ove godine pripremili 100-tinjak čestitki koje ćemo poslati našim prijateljima, suradnicima i donatorima. Ove godine ukrašene su kuglicama a u izradu svake od njih uloženo je puno truda i ljubavi naših članova.

ODRŽANA BOŽIĆNA RADIONICA

Već tradicionalnu božićnu radionicu ove godine smo održali u srijedu 11. prosinca u popodnevnim satima. U prostorima naše Udruge skupilo se 50-tak članova; djece, roditelja, prijatelja Udruge, voditeljica aktivnosti i suradnika. Voditelj radionice Zoran Vidaković, učitelj likovne kulture osmislio je kuglice od raznobojnog flisa koje smo u... detaljnije

sjenasjenasjena

POZIV NA BOŽIĆNU RADIONICU