PRISUSTVOVANJE EDUKACIJI „ ŽELIMO NAUČITI TU TEŠKU MATEMATIKU“

Zaposlenice Udruge prof. Ivana Marić i Ksenija Grgičin su u subotu 17. 03. prisustvovale edukaciji „Želimo naučiti tu tešku matematiku“ koja je održana u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce u Koprivnici. Voditeljica edukacije bila je mr. sc. Dinka Vuković, predsjednica Hrvatske zajednice za Down sindrom. Edukacija se ... detaljnije

ODRŽANA USKRSNA RADIONICA

Već tradicionalna Uskrsna radionica održana je u petak 16.03. u popodnevnim satima. Radionici je prisustvovalo 40-tak članova Udruge, i to djeca, roditelji, voditelji, te prijatelji Udruge. I ove godine voditelj radionice bio je Zoran Vidaković, učitelj likovne kulture. Na radionici su izrađivane uskrsne pisanice koje ćemo prodavati četvrtkom is... detaljnije

ČLANOVI POLUDNEVNOG BORAVKA SUDJELOVALI NA MALOM FAŠENKU V ĐURĐEVCU

U utorak 22. veljače u prijepodnevnim satima članovi naše Udruge, i to korisnici poludnevnog boravka, su, zajedno s učenicima Područne škole za djecu s teškoćama u razvoju, sudjelovali na Malom fašenku v Đurđevcu koji se ove godine održavao u Sportskoj dvorani. Naši članovi su ove godine sami izradili svoje mas... detaljnije

ZAVRRŠENI DANI KERAMIKE

Kroz proteklih mjesec dana, naši korisnici i njihovi roditelji mijesili su glinu te oblikovali razne ukrasne i uporabne predmete. Ova prva faza Dana keramike trajala je od druge polovice siječnja do sredine veljače i održava se već tradicionalno u prostorima naše Udruge. Izrađeni proizvodi suše se i pripremaju za pečenje, a ... detaljnije

PROSLAVA VALENTINOVA U KOPRIVNICI

U subotu 18. veljače članovi naše Udruge su na poziv Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Koprivnica i Kluba Latica gostovali u prostorima Podravskog sunca povodom proslave Valentinova. Ovo tradicionalno druženje u Koprivnici naši članovi su željno čekali, s obzirom da se na tom susretu okupljaju članovi iz Koprivnice, ... detaljnije

NA BLAGDANSKOM KONCERTU SAKUPLJENO 8.686 KUNA ZA NAŠU UDRUGU

Tradicionalni blagdanski koncert održan je u petak 30. prosinca u 19,00 sati, a ove godine je imao humanitarni karakter jer je prihod od kupnje ulaznica namijenjen našoj Udruzi. Ovu priredbu Grad Đurđevac, Turistička zajednica područja đurđevačke Podravine i kulturni amateri Grada Đurđevca krajem svake godine poklanjaju svojim sugrađanima. Na konc... detaljnije