S KRAJEM SIJEČNJA ZAVRŠENA PRVA FAZA „DANA KERAMIKE“

U posljednja dva tjedna naši članovi (roditelji i korisnici) oblikovali su mnogobrojne glinene uporabne i ukrasne predmete. Na popodnevnim radionicama pridružile su im se članice Foruma žena Đurđevac i članice volonterske udruge „Ruka u ruci“ Đurđevac. U idućim tjednima će se uraci sušiti, nakon čega slijedi pečenje. U ... detaljnije

SUDJELOVANJE TAJNICE UDRUGE BOŽICE MIKULDAŠ NA DVODNEVNOJ EDUKACIJI U ZAGREBU

Tajnica naše Udruge Božica Mikuldaš sudjelovala je u Zagrebu 25. i 26. siječnja 2011. u Centru za edukaciju Hrvatskog saveza udruga za osobe s mentalnom retardacijom na edukaciji za tajnike članica Saveza na temu Administrativnog organizacijskog planiranja u svrhu jačanja kapaciteta temeljnih udruga. U dvodnevnoj edukaciji aktivno su sudjelov... detaljnije

POČETAK PRIPREME ZA HUMANITARNU ZABAVU FORUMA ŽENA ĐURĐEVAC POVODOM DANA ŽENA

Kako su članice Foruma žena odlučile da ovogodišnji prihod s aukcije slika poznatih slikara s proslave Dana žena namjene našoj Udruzi što nas je posebno razveselilo, korisnici poludnevnog boravka s voditeljicom Anom Ščapec započeli su s izradom prigodnih poklona za sve žene koje će 5. ožujka nazočiti zabavi. S početkom veljače naši korisnici izr... detaljnije

SANACIJA KROVIŠTA UDRUGE - NAJPRIORITETNIJI ZADATAK U 2011. GODINI

Osim provođenja svih započetih projekata osmišljenih s ciljem organiziranog provođenja vremena tijekom cijelog tjedna za naše korisnike - osobe s mentalnom retardacijom starije od 21 godinu i djecu s teškoćama u razvoju osnovnoškolske dobi, najprioritetniji zadatak u 2011. godini je kompletna sanacija krovišta Udruge. Naime, tijekom proteklih p... detaljnije

POČELI DANI KERAMIKE U PROSTORU UDRUGE

Od 17. siječnja 2011.g. započeli su dani keramike u prostoru naše Udruge. U prijepodnevnim satima korisnici poludnevnog boravka zajedno s voditeljicom Anom Ščapec izrađuju keramičke uratke, a u popodnevnim satima svi članovi Udruge, djeca i njihovi roditelji, te volonteri uz pomoć voditeljica Sanje Flajs-Vidaković, Irene Kovačić i ... detaljnije